Sunday, November 26, 2006

Helmiä

Kauheesti väsyttää* mutta oon silti intoa täynnä! Tämäniltainen leiritoimikunta tarjoili kinuskikakkua ja lisää mielettömiä ideoita: traktorikuljetukset, eväsnyytit työläisille, suurpiknik golfkentällä, päiväkirjahuone ja kaveripäivä! Oi jee! Vimmasta tulee rokein leiri ikinä. Lukkoon lyötiin leirimaksu ja duunarivaihtoehtokin, niistä myöhemmin lisää.

Ehkä parasta Vimmassa on se, että me voidaan ihan oikeasti tehdä melkein mitä vaan. Helmi-ideoiden järkevyyttä tai turvallisuutta ei tarvitse tsiljoonaan kertaan punnita: vaeltajat kun eivät mene rikki ihan yhtä helposti kuin sudarit (lue: sudareiden äidit). Ihailtavaa on myös leiritoimikunnan omistautuminen yhteiselle asialle: Tiitu esimerkiksi on lupautunut maajussille morsiameksi, Linda käyttämään läpällistä essua ja Popo pukeutumaan valistavaksi ihmiskondomiksi.

Tykkään ihan ääripaljon kaikesta partiosta juuri nyt. Mulla on kaksi siistiä leiriprojektia, kummius ja ihana EPT, lippukunnan pyöreät vuodet, viestintäuikkuilu sekä ADHD-sudarit, jotka viimeistään pitävät tädin särmänä.

*) Vaikka ltmk onkin vimmainen elin, ei väsymys johtunut siitä vaan viikonlopun pj-kurssista. Yhdelle jos toisellekin isorouvalle ja -herralle tekisi kyllä kutaa kerrata aatteen alkeita säännöllisin väliajoin. Alankin ehkä ajaa tätä teemaa sen ohella, että mun mielestäni jokaisen sikariportaan patun tulisi powerpoint-partioinnin lisäksi vetää myös sudarilaumaa.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home